Emil Frey Select - expert, kterému můžete věřit

Články
14.04.2018

F T G

Emil Frey Select - expert, kterému můžete věřit

Pokud se rozhodnete pro ojeté vozidlo, tak máte několik možností. Asi zatím tou nejčastější je návštěva autobazaru, který ale často nezajistí skutečnou jistotu dobré koupě. O to zajímavější je proto informace, že na náš trh s ojetými vozidly právě v těchto dnech vstupuje další v zahraničí již osvědčený partner, který k této činnosti přistupuje se seriózností švýcarských standardů.

Partner pod lupou

Švýcarská rodinná firma Emil Frey působí v automobilovém světě už od roku 1924. Za více než devadesát let své existence postupně rozšířila svou působnost do celé Evropy. Nyní prodává vozy takřka dvaceti automobilových značek. Některé z nich i v České republice, kde v roce 1992 zahájila své obchodní aktivity ve spojení se značkou Subaru. Od roku 2016 významně změnila svoji pozici v rámci evropského automobilového trhu, když podepsala kupní smlouvu se skupinou PSA a stala se 100 procent vlastníkem poboček Peugeot a Citroën v pěti evropských zemích, včetně České republiky. Dnes je skupina Emil Frey největším distributorem automobilů v Evropě.

Novým zahajovaný program pro ojeté vozy Emil Frey Select hodlá ještě dále posílit obchodní význam této švýcarské firmy. Podle slov Jaromíra Heřmanského, manažera projektu Emil Frey Select je cílem celého projektu výrazně posunout dosavadní standardy nabízené zákazníkům ojetých vozů. Zejména jde o to nabídnout komplex služeb zdaleka převyšující aktuální úroveň trhu a díky tomu se prosadit na trhu ojetých vozů v České republice a následně i v dalších evropských zemích. Záměrem je prodat do roku 2020 jenom u nás 20 000 kvalitních ojetých vozů a vybudovat po celé České republice rozsáhlou síť prodejních míst.

Důraz na kvalitu

Aktuální nabídku programu Emil Frey Select již dnes každý zájemce najde na webových stránkách společnosti, www.emilfreyselect.cz. Kromě certifikovaných vozidel je zde možné nalézt i nabídku ostatních vozů všech značek. V současnosti je tak možné vybírat z celkem více jak 1500 automobilů podle konkrétních požadavků, motorizací, či výbav. Všechna vozidla jsou pečlivě prověřována vyškolenými odborníky, kteří je posoudí z hlediska 30 oblastí ověřujících mechanické části, vzhled, interiér nebo servisní historii.

Precizní kontrola je klíčovým kritériem zařazení vozu do programu. Auto projde důkladnou prohlídkou a kontrolou technického stavu podle interních předpisů. Pokud vozidlo v některé z oblastí, které podléhají kontrole, nevyhovuje vysokému standardu EFS, je provedeno odstranění těchto nedostatků tak, aby zákazník mohl vůz bezpečně používat bez nutných okamžitých investic.

Ojetý vůz s garancí

Pokud uspěje vůz v náročné technické prohlídce a vyhoví daným kritériím, stáří do 8 let a nájezd do 180 000 km, tak následně získá certifikát Emil Frey Select Premium. Nový majitel v tomto případě dostane zdarma na vůz plnohodnotnou minimálně roční záruku bez omezení nájezdu, platnou v celé Evropě. Záruka se vztahuje na 13 konstrukčních skupin a takřka kopíruje garanci na nová vozidla. Zákazník má navíc možnost si přikoupit i prodlouženou záruku na 24 měsíců a získat i zvýhodněné financování a pojištění. Z programu jsou naopak zcela vyloučeny vozy s pochybným původem, s neověřitelnou servisní historií, po rozsáhlejší havárii či ty, které neprojdou předprodejní prohlídkou.

Již dnes je pro zajištění maximální úrovně prodeje a služeb je v provozu zákaznické středisko s call centrem s působností pro celou ČR. V rámci programu Emil Frey Select bylo otevřeno zcela nové velké reprezentativní centrum prodeje ojetých vozů v Praze 9 v Kolbenově ulici. Další fungují v provozovnách skupiny Emil Frey v Pekařské ulici a na Černém Mostě. Kromě výstavní plochy zde mají potřebné servisní zázemí a profesionálně vyškolený personál, který zajistí zájemcům veškeré služby od výběru vozu až po pojištění, financování nebo přihlášení automobilu k provozu. Již brzy bude takových míst po celé České republice více. Další informace najdete na www.emilfreyselect.cz.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Citroen - 100 let -
  • Kvalitní díly.cz -
  • Citroen -
  • Janovapec -
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • Racinglife -
  • Awis -