Auto Palace Group - vše pro zákazníka

Články
14.02.2016

F T G

Auto Palace Group - vše pro zákazníka

Pro dealerskou skupinu Auto Palace byl loňský rok nejlepší v historii působení firmy v ČR. Společnost upevnila svojí pozici v top 3 největších tuzemských prodejců automobilů. Firma vloni hospodařila s celkovým obratem 4,94 mld. Kč a prodala necelých 12 tisíc nových a ojetých automobilů.

Loňský rok byl pro skupinu Auto Palace rekordní hned v několika faktorech. Firma nejen, že překonala svůj loňský obrat o více než 1,3 mld. korun, ale zároveň prodala nejvíce automobilů v historii působení na českém trhu. Celkový obrat firmy za rok 2015 činil 4,9 mld. Kč, což představuje nárůst o téměř 35 procent. Za uplynulých 12 měsíců dealerská síť prodala celkem 9 661 nových a 2 249 ojetých automobilů, tedy o 29 procent více než v roce 2014. Od roku 1991 do 2015 Auto Palace prodal na českém a slovenském trhu celkově 111 461 nových a ojetých vozů.

Společnost Auto Palace Group je od začátku devadesátých let součástí nizozemské skupiny AutoBinck. Ta byla založena v roce 1907 v Haagu a jedná se o jednu z nejstarších automobilových společností na světě. V současnosti působí v 8 zemích Evropy včetně Nizozemí, České republiky, Slovenska, Belgie, Maďarska, Polska, Rumunska a Slovinska. Její aktivity se zejména zaměřují prodej automobilů, leasing a financování, distribuci náhradních dílů a smart mobilitu.

V České republice Auto Palace nabízí zákazníkům ve svých třech prodejních centrech v Praze a jednom v Brně prodej automobilů celkem devíti značek – Ford, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Škoda, Opel, Volvo, Peugeot a Infiniti. Zároveň vlastní dvě pobočky v Bratislavě na Slovensku, kde je prodej a servis zaměřen na vozy značek BMW, Mazda, MINI a Mitsubishi.

Pod jednou střechou jednotlivých prodejních center zákazníci naleznou zázemí pro výběr a servis nových vozů, prodej a nákup ojetin (AutoPoint), servisní zázemí, karosárnu, prodej náhradních dílů a autopůjčovnu (RentPoint). Součástí všech prodejen jsou autorizovaná servisní střediska vybavená tou nejmodernější opravárenskou a diagnostickou technologií.

Podle slov Ralpha Howie, generálního ředitele Auto Palace pro ČR a SR společnost zmodernizovala většinu svých showroomů a do jejich přestavby jenom vloni investovala 16 mil. Kč. Letos plánuje investovat v Česku a Slovensku do nákupů stávajících dealerství a dále rozšířit svou podnikatelskou činnost o prodej prémiových ojetých vozů. Prioritou této firmy s téměř 450 zaměstnanci je jako vždy spokojený zákazník.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Citroen - 100 let -
  • Kvalitní díly.cz -
  • Citroen -
  • Janovapec -
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • Racinglife -
  • Awis -