Nový autosalón FordStore - ještě blíž k zákazníkům

Články
21.11.2015

F T G

Nový autosalón FordStore - ještě blíž k zákazníkům

Pardubická společnost AUTO IN s.r.o. právě v těchto dnech otevřela první mimopražský FordStore v České republice. Nový showroom zákazníkům nabízí nejen velmi kultivované a příjemné prostředí autosalónu s vyspělými technologiemi, ale také daleko vyšší úroveň prodejních služeb s nejvyššími servisními standarty.

Od běžného showroomu se FordStore liší už na první pohled. Zaujme především zcela novým vzhledem s obrovským modrobílým logem Ford přes celou přední prosklenou stěnu prodejny. Uvnitř pak návštěvníky překvapí inovovaný vzhled prodejní plochy s prosvětleným interiérem, uklidňující atmosférou a výraznými designovými prvky. Ty označují prostor, kde jsou vystaveny jednotlivé skupiny vozů jako SUV, Focus ST nebo Mustang.

Součástí nového prodejního centra je mimo jiné i velkoplošná obrazovka složená z devíti displejů o úhlopříčce 55 palců, na níž si zákazník může svůj nový vůz prohlédnout ze všech úhlů téměř v životní velikosti, nebo tzv. Vignale koutek vybavený pohodlnou koženou sedačkou a interaktivním konferenčním stolkem, jehož deska je zároveň velkým dotykovým displejem s připojením na internet a webové stránky Fordu. Vystavené vozy jsou rozčleněny do logických skupin (např. SUV, užitkové nebo rodinné vozy), aby je návštěvníci mohli přímo na místě snáze porovnat.

Další novinkou právě otevřeného FordStore je skvělá konektivita, která zájemcům o vozy Ford významně usnadňuje výběr a rozhodování. Veškeré potřebné informace, týkající se konkrétních vozů nebo třeba zabudovaných technologií, totiž snadno získají z tabletů, jež jsou součástí vybavení showroomu – a to díky velmi rychlému internetovému připojení přes Wi-Fi.

„Velice mě těší, že první mimopražský a druhý český FordStore vyrostl právě u nás v Pardubicích, v jednom z našich šesti dealerství,“ uvedl majitel společnosti AUTO IN s.r.o. Miloš Pavlíček. „Myslím, že v minulých letech jsme již motoristickou veřejnost i importéra Fordu přesvědčili o tom, že špičkový dealer může úspěšně fungovat i mimo hlavní město. Jsem si jist, že nový FordStore nám umožní obsloužit zákazníky ještě lépe než dosud a přinese naší společnosti další rozvoj,“ konstatuje Miloš Pavlíček.

Tým AUTOiNDEX.cz

Reklama:
  • Citroen - 100 let -
  • Kvalitní díly.cz -
  • Citroen -
  • Janovapec -
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • Racinglife -
  • Awis -