Moderní centrum AUDI v pražských Kunraticích

Články
21.11.2015

F T G

Moderní centrum AUDI v pražských Kunraticích

Prestižní značka Audi dále rozšířuje svoji prodejní a servisní síť v České republice. V polovině listopadu se představil skutečně zdařilý autosalón Auto Jarov Kunratice, který se stává zcela novým prodejním a servisním místem pro české zákazníky značky Audi. Novinkou je také prodejní koncept Audi Sport pro zájemce o vysokovýkonné sportovní vozy Audi RS a Audi R8.

Kunratický terminál Audi v Praze 4 zaujme nejen svou velikostí, ale i exkluzivitou, protože jako první v České republice přichází s prodejním konceptem Audi Sport. Právě v něm se odráží úzký vztah značky Audi k motoristickému sportu.“ Věřím, že se nový terminál Audi Auto Jarov Kunratice stane pro naše zákazníky místem, kam se budou rádi vracet,“ říká Tomáš Velek, ředitel divize Audi společnosti Porsche Česká republika.

Auto Jarov Kunratice je v současnosti nejmodernější a zároveň největší prodejní terminál této značky u nás. Unikátní je zde i vystavení vozů ve dvou podlažích. Na hlavní ploše showroomu o rozloze 900m2 bude prezentováno až 23 vozů. Dva nejexkluzivnější kusy (pravděpodobně některý z modelů RS či R8) však budou čekat na galerii v prvním podlaží, což zajistí budoucím potenciálním zájemcům lepší kontakt s modely a potřebné soukromí při jejich konkrétním výběru.

Celý komplex vybudovaný za téměř 180 mil. Kč se skládá ze čtyř pater, která efektně spojuje točitý výjezd s nosností 2,5 tuny. Neobvyklá je i kapacita zdejších prostor. Do spodních garáží lze zaparkovat až 70 vozů. Ve vnitřních částech showroomu vedle vystavených 25 vozů nechybí ani zakryté parkoviště na střeše pro dalších třicet vozů. Servisní zázemí je vybaveno skutečně tou nejmodernější opravárenskou technikou.

Značka Audi, která dnes aktuálně nabízí téměř 50 modelů, pokračuje ve své produktové a marketingové ofenzivě prostřednictvím financování a pojištění, servisních balíčků, paketů výbav nebo čtyřleté záruky na nové vozy. Tato prakticky celosvětová značka v současnosti plně reflektuje na růst trhu s luxusními vozy a zvyšující se podíl vozů kategorie SUV. V roce 2016 Audi představí zcela nové modely A4 allroad, Q1, Q5 a výkonnou SQ7.

Tým AUTOiNDEX.cz

Reklama:
  • Citroen - 100 let -
  • Kvalitní díly.cz -
  • Citroen -
  • Janovapec -
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • Racinglife -
  • Awis -