Mogul Safety Cup 2009 je připraven pro každého zájemce

Články
14.10.2010

F T G

Mogul Safety Cup 2009 je připraven pro každého zájemce

Pořadatel akce Global Assistance Racing Aréna Autodrom Česká Lípa představil velmi zajímavý projekt „Připojte se k bezpečnosti na našich silnicích“. Zúčastnit se může bezplatně prakticky každý motorista, stačí se jen od 28.listopadu 2008 zaregistrovat na www. mogulsafetycup.cz.

Celá akce, která bude probíhat o víkendech od února do června 2009 umožní až dvěma tisícům řidičů si vyzkoušet základní kurz bezpečné jízdy. Podmínkou je pouze platný řidičský průkaz a vlastní osobní vozidlo. Přihlášenému motoristovi bude stanoven konkrétní termín účasti, vše proběhne na známém soutěžním autodromu v Sosnové u České Lípy.

Účastníci nejdříve absolvují hodinovou teoretickou přípravu a následně si na místních tratích v délce cca 90 minut procvičí pod vedením profesionálních instruktorů BESIPu základní návykové prvky kurzů bezpečné jízdy.

Řidiči a případě i rodinní příslušníci si také budou moci vyzkoušet trenažéry, dětské sedačky nebo se seznámí se správným připoutáním ve voze. Připraveny jsou i další zábavné aktivity a tak by se nikdo z účastníků rozhodně neměl nudit.

Když tomu přidáme hezké okolí Českolipska lze spojit příjemné s užitečným a kromě účasti na Mogul Safety Cup 2009 se také blíže seznámit s tímto rozhodně zajímavým koutem Česka.

Podporu celé akce zajišťuje vedle dalších partnerů především Paramo a.s. a Global Asssistance a.s., vlastním pořadatelem je společnost Autodrom Promotion s.r.o. Česká Lípa.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Citroen - 100 let -
  • Kvalitní díly.cz -
  • Citroen -
  • Janovapec -
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • Racinglife -
  • Awis -