Autocentrum Dojáček - Citroen nabízí samé novinky

Články
13.11.2011

F T G

Autocentrum Dojáček - Citroen nabízí samé novinky

Otevření nového a také největšího autosalonu této renomované značky v Praze je asi tou poslední novinkou z celé řady. Majitelé vozů Citroën a další zájemci o tuto značku se tedy rozhodně mají na co těšit.

„Citroëny prodáváme již sedm let a dnes mají v našich prodejnách 35 procentní podíl a ten stále roste“, konstatuje Karel Dojáček. „Je to jistě díky velmi široké nabídce modelů i dobré cenové politice. Jsem si jistý, že jsme vsadili na správnou kartu a že i v našem novém areálu se bude této značce dařit“.

Zahájení široké nabídky prodejních a servisních služeb bylo spojeno také s představením Wojciecha Tomaszkiewicze, který se stal novým generálním ředitelem společnosti Citroën Česká republika.

Nové autocentrum v pražském Hloubětíně nabídne vedle prodeje nových vozů klientům i kompletní servis, včetně vlastní karosárny a lakovny a prodeje náhradních dílů. Vystaveny zde budou i užitkové verze této značky a novinky připravené pro zkušební jízdy se zákazníky. Připravují zde i nabídku možnosti projednání individuálních přestaveb vozů nebo asistenční a odtahovou službu.

Zleva: František Černý (tech. ředitel Citroën ČR), Wojcziech Tomaskiewicz (nový gen.ředitel Citroën ČR), Karel Dojáček (majitel Autocentra Dojáček), Frédéric Passemard (dosavadní gen. ředitel Citroën ČR), František Neuman (obchodní ředitel Citroën ČR)

Na jaké další novinky Citroënu se můžeme těšit v příštích měsících? Dnes je především velký zájem o stylovou DS4 podobně jako o velkoprostorové modely C4 Picasso a Grand C4 Picasso. Brzy bude představen další model C4 Aircross. Do tohoto 4340 mm dlouhého SUV, které v nabídce doplní větší model C Crosser, se k pětici cestujících vejde do kufru 442 litrů nákladu. Pro Evropu jsou pro C4 Aircross připravené dva naftové a jeden benzinový motor.

Další premiérou bude Citroën DS5, který je luxusní jako limuzína, tvary má jako urostlý hatchback a zároveň se blíží svou praktičností kombíkům. Bude nabízen jako kupé a pokud si vyberete hybridní verzi, tak ta představuje unikátní spojení dvoulitrového turbodieselu pohánějícího přední kola a elektromotoru, jenž roztáčí ty zadní. Kdo hledá něco stylového, speciálního, ale přitom užitečného, bude právě DS5 rozhodně ta správná volba.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Citroen - 100 let -
  • Kvalitní díly.cz -
  • Citroen -
  • Janovapec -
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • Racinglife -
  • Awis -